Ingrediente: 150 gr de făina 5 gr praf de copt (1/2 plic) 3 ouă 100 ml ulei de măsline 15 gr parmezan ras (2 linguri) 40 gr mozzarella rasă sare piper 70 gr...
Ingrediente: Pentru a găti carnea: 250 gr bavete de vita 2 căței de usturoi 1 ceapă tăiată în 4 părți Sare și piper după gust Pentru sosul de roșii: 1 ceapă 1...
Obtinuta in mod traditional din lapte de bivolita, mozzarella a cucerit repede lumea intreaga datorita prospetimii si gustului dulce, si este unul dintre cele mai reprezentative produse ale culturii gastronomice italiene.
Ingrediente: Pentru salata: 200 gr paste 40 gr roșii uscate la soare 125 gr mozzarella di bufala (sau fior di latte) Ulei de măsline Sare Piper Pentru pesto de...
Ingrediente: 4 tortillas 100 gr pui 1/2 ardei verde 1/2 ardei rosu 1 ceapa 1 catel de usturoi 3 linguri de sos tomate 150 gr mozzarella rasa 1/2 avocado
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: 200 gr de paste coquillettes 750 de ml lapte 60 de gr unt 60 gr de faina 200 gr branza Comté rasa 100 gr branza mozzarella rasa 40 gr de pesmet...
Ingrediente: Conuri cu carne uscata: 4 foi de brick 200 gr de crema branza 6 felii de carne uscata 1 shallota 1 mana de seminte de pin frunze proaspete de...
Ingrediente: 1 paine panini 100 gr de ton sfaramat 4 felii de mozzarella Cateva felii de ceapa rosie cateva capere 50 gr sos de rosii 2 linguri de ulei de...
Ingrediente: 2 aluaturi de foietaj 2 cepe 1 lingura de unt 320 gr de somon (fara piele sau oase) 1 bila mozzarella proaspata - 125gr 150 gr spanac gatit si...
Ingrediente: 1 rosie mare 1 carne tocata de vita (carne de hamburger) 2 lingurite sos de pesto 2 frunze de salata 2 felii de ceapa 1 felie de mozzarella
Ingrediente: 8 ciuperci (medii/mari) 125 gr de mozzarella (o bila) 15 măsline negre fără sâmburi 4 bucăți de roșii uscate la soare 1 cățel de usturoi 3 linguri...