Petitchef

Crap pescaresc

Aperitiv
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor
56 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.11 (0.28€/porție)

Preparare

  • Pestele, curat de solzi si intestine, se spala, se taie in felii, se sareaza si se pune cu usturoi tocat, 2 ardei grasi taiati fideluta, piper si cimbru intr-o tava cu ulei, la cuptor.
  • Se rumeneste bine, dupa care se pune cate o felie de rosie pe fiecare bucata de peste, rumenindu-se si ele.
  • Separat facem un sos calind ceapa si 2-3 morcovi dati prin razatoare, pe care le stingem cu bulion de rosii indoit cu vin. Lasam sa dea cateva clocote, strecuram si turnam sosul peste peste.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (79g)
Calorii: 55Kcal
  • Carbo: 3.4g
  • Grăsimi: 4g
  • Grăsimi sat.: 0.5g
  • Proteine: 0.7g
  • Fibre: 1.5g
  • Zahăr: 3.3g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crap prajit
Crap prajit
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Crap prajit
Crap prajit
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Crap la gratar cu sos salsa de rosii
Crap la gratar cu sos salsa de rosii
2 porții
2 h 15 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Crap la cuptor
Crap la cuptor
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Crap la cuptor, cu ghiveci de legume
Crap la cuptor, cu ghiveci de legume
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează