Petitchef

KUMPIR - specialitate turceasca din categoria fast-food

Aperitiv
2 porții
30 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Kumpirul poate fi umplut cu o multime de produse, printre care: varza cu maioneza, ton cu porumb, castraveti murati, sfecla rosie, ciuperci cu maioneza, broccoli sote, legume sote, sunca, bacon, cascaval, masline, maioneza, ketchup etc.
  • Fiecare cartof se infasoara intr-o folie de aluminiu si se baga in cuptorul deja incins. Se lasa cat este nevoie. Stii ca este gata atunci cand o furculita se infige lejer in cartof. Inarmeaza-te cu rabdare, la mine procesul acesta atat de simplu a durat "doar" o ora si jumatate.
  • Ok, acum ca sunt gata cartofii, hai sa ii si umplem. Sa nu stingi inca cuptorul caci o sa mai ai nevoie de el putin!
  • Se ia cartoful si se taie pe jumatate. Ca sa imi fie mai lejer, sa pot sa-i desfac bine, eu i-am taiat si pe orizontala si pe verticala. In cartoful despicat se pune un cubulet de unt, sare si condimente optional, si se amesteca.
  • Se adauga umplutura, in cazul meu: mezel crud uscat de porc, baby corn taiat bucatele mici, si deasupra cascaval afumat.
  • In functie de umplutura, kumpirul mai merge bagat sau nu la cuptor. Eu l-am bagat, asa ca dupa 2-3 minute arata foarte bine.


Poze

KUMPIR - specialitate turceasca din categoria fast-food
KUMPIR - specialitate turceasca din categoria fast-food - poza 2
KUMPIR - specialitate turceasca din categoria fast-food - poza 3
KUMPIR - specialitate turceasca din categoria fast-food - poza 4
KUMPIR - specialitate turceasca din categoria fast-food - poza 5
KUMPIR - specialitate turceasca din categoria fast-food - poza 6
KUMPIR - specialitate turceasca din categoria fast-food - poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frittata la cuptor
Frittata la cuptor
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salata de cartofi, ton si rosii
Salata de cartofi, ton si rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cartofi prăjiți la cuptor, rețeta clasică și de neratat
Cartofi prăjiți la cuptor, rețeta clasică și de neratat
5 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
1 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu raclette
Tarta cu raclette
6 porții
1 h 30 m
Ușor

Rețete

Articole conexe

Bucataria turceasca, un adevarat paradis pentru gurmanzi? Bucataria turceasca, un adevarat paradis pentru gurmanzi? Strudelul cu mere - specialitate vieneza Strudelul cu mere - specialitate vieneza Chorizo – specialitate traditionala cu denumire de origine protejata Chorizo – specialitate traditionala cu denumire de origine protejata

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează