Ingrediente: Pentru carnea tocata: 100 gr carne de vită 2 căni de apă (460 ml) 1 roșie 1 cățel de usturoi pătrunjel (după gust) Pentru chicharrón: 1 felie...
Ingrediente: 12 felii de salam (noi am folosit Rosette de Lyon 12 felii de pancetta 15 roșii cherry (sau smochine/struguri...) 10 crutoane de pâine 5 felii de...
Ingrediente: Pico de gallo: 125 gr de rosii cherry 1/4 ceapa rosie (sau 1/2 dintr-o cepa rosie mica) sucul de la 1/2 lamaie verde o mana de coriandru proaspat...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 2 rulouri de aluat de pizza 200 gr de mini mozzarella (sau mozzarella taiata) 150 gr de unt 2 catei de usturoi 1 lingura de patrunjel proaspat,...
Ingrediente: 3 cartofi 2 cepe 4 fosii de dafin rozmarin sare & piper 1/3 pachet de unt o capatana de usturoi taiata pe jumatate ulei de masline dupa gust 1/2...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 1-2 kg rosii super coapte 1 ceapa medie 1 morcov 1 telina mica 2 linguri ulei de masline 1 lingura de zahar 2 foi de dafin 1,2 l supa de legume
Ingrediente: 400 g aluat fraged 3 rosii 50 g de masline carnati 50 g parmesan pasta de rosii 1 lingurirta mutar 1 ou busuioc rozmarin -ulei de masline oet...
Ingrediente: 1 compozitie pe baza de rosii 3 oua 90 g.faina 1 cutie 480-500 g. sos de rosii nu bulion. 2 catei usturoi 2 lingurite ulei de masline masline...
Ingrediente: 3 vinete coapte si decojite 0 cana de maioneza(un galbenus de ou, 1 lingurita mustar si ulei) 1 ceapa taiata fin sare 1 lingura zeama de lamaie...