Ingrediente: Pentru blat: 200 g migdale macinate 300 g biscuiti simpli 300 g zahar 6 oua 3 linguri cacao 4 linguri faina 1 lingurita praf de copt Pentru crema:...
Ingrediente: 5 oua 15 g zahar 15 l ulei 15 l lapte 15 g faina 1 g cu varf cacao 3/4 dintr-un plic praf de copt 1 vanilie Pentru umplutura de branza: -700 g...
Destinate insiroparii produselor de cofetarie, inainte de a ajunge pe piata, esentele alimentare sunt testate in cele mai diverse aplicatii de cofetarie si patiserie. Esentele nu se clasifica in tipare strica, se diferentiaza prin calitate si profil aromatic,...
Ingrediente: 6 oua 6 ls apa fierbinte 200 g zahar 1 pac. zahar vaniliat 100 g faina 100 g amidon 25 g cacao 1 lc praf copt 200 g martipan 450 ml lapte 1 pac....
Ingrediente: 500 g faina 200 ml lapte 2 galbenusuri + un ou intreg 100 g unt 50 g unt + 50 ml ulei 175 g zahar un pachet drojdie uscata 7 g 50 g stafide 1...
Ingrediente: Ingrediente pentru aluat: un kg de faina sau 5 cani nu indesate o cana plina de zahar o cana si 3 sferturi de lapte sau 500 ml jumatate cana de...
Ingrediente: pentru 3 cozonaci 1 kg faina 50 g drojdie 400 g zahar 500 ml lapte 100 ml ulei 6 oua coaja de la o lamaie 1 l-ta rom 3-4 buc de rahat 2 lg cacao...
Ingrediente: 500 gr faina 000 1 cub de drojdie (25 gr) 130 gr zahar 250 ml lapte (+ inca 2-3 linguri, daca aluatul e prea vartos) 100 gr ulei 3 galbenuse+1 pt...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 300 gr untura 800 gr. faina 1 cana smantana sau ulei 1 cana bors otet 3 lg 1 lg bicarbonat sare , vanilie ,es rom 200 gr nuca macinata * sau rahat...
Ingrediente: Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate redusa) Ingrediente: Ingrediente pentru blat: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri de faina 1...
Ingrediente: Blat: 5 oua, 5 lg zahar, 30 ml ulei, 2 lg cacao, 5 lg faina, 1 praf de copt. Crema 1: 300 gr branza de vaci, 3-4 lg zahar, 150 ml frisca. Crema 2:...
Ingrediente: 1kg faina 50g drojdie (eu am incercat si cu drojdie uscata 20 de grame si a iesit la fel de bun) 250g zahar 500ml lapte de 3,5% grasime 200g...
Ingrediente: 1.blat:8 oua 8 lg zahar 1 plic si 1/2 de crem ole de cacao 2. crema:0.5 l frisca hulala lapte conform instructiunilor de pe ambalajul de la frisca...
Ingrediente: foi: 250 g margarina, 375 g faina, 180 g zahar pudra, un praf sare, o lingurita rasa bicarbonat sodiu stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de la o...
Ingrediente: Foi: 500 g faina 100 g margarina 100 g zahar 2 linguri de miere 1 ou, 100 ml lapte 1 lg amoniac , sare Crema: 8 galbenusuri sau 4 oua intregi 200 g...