Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Ciuperci la tigaie

De Gatitul, o placere!
(4.20/5 - 92 voturi)

10 comentarii


O reteta foarte simpla si delisioasa.
Ieri a trebuit sa pregatesc ceva rapid si simplu din lipsa de timp , avand ciuperci in frigider m-am hotarat sa le prepar in felul urmator.

Ingrediente:
- 500 g ciuperci
- 50 g unt taiat cubulete
- 100 ml vin alb sec
- doi catei de usturoi sau praf de usturoi ( eu am folosit praf)
- sare , piper si patrunjel proaspat

Ciupercile le spalam le taiem felii si le punem intr-o tigaie cu untul taiat cubulete.
Can untul incepe sa sfaraie amestecam ciupercile in tigaie ca toate feliile sa se impregneze cu untul le lasam 5 minute apoi asezonam cu sare , piper, usturoi si adaugam vinul.
Lasam sa scada sosul putin si la sfarsit adaugam patrunjel proaspat tocat.
Eu am servit cu mamaliga .
Pofta buna!











Printează pagina
De Gatitul, o placere! (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Foarte gustoasa si sanatoasa

5 / 5

Voi face si eu cred ca-i tare buna!

5 / 5

Super super buna

5 / 5

Bunnnnnnnnn

5 / 5

Super am si incercato

|
5 / 5

Bun

| i cooked this recipe
... click aici pentru a vedea toate comentariile (10)


Rețete inrudite


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

File de vita cu sos de gorgonzola

File de vita cu sos de gorgonzola
dezgustător
delicios