Petitchef

Coltunasi cu carne la cuptor

Aperitiv
4 porții
30 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se face un aluat de taitei din doua oua, dar mai moale. Separat se trece prin masina carnea, se prajeste intr-o tigaie cu unt, se adauga o ceasca de zeama de carne sau apa si apoi se adauga faina.
  • Se fierbe pana ce scade si apoi se lasa sa se raceasca. Se întinde foaia de aluat, se pun din loc in loc bucatele de carne, deasupra se pune a doua foaie de aluat (foarte subtire) si se taie cu o forma rotunda.
  • Se strang marginile bine. Se oparesc 20 de minute in apa clocotita (sa nu fiarba),apoi se scurg si se aseaza intr-un vas de cuptor si se pun intre ei branza, piper si unt. Se toarna zeama de carne peste ei si se pun la cuptor aproximativ 45 de minute.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Croissante friganele la cuptor
Croissante friganele la cuptor
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chifteluțe de dovlecel la cuptor
Chifteluțe de dovlecel la cuptor
2 porții
40 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează