Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Dulceata din flori de papadie

(4.53/5 - 30 voturi)

3 comentarii

Este o adevarata invazie galbena de papadie .Nu lasati sa se iroseasca, preparati aceasta dulceata .Este super!!!

Tipul rețetei: Desert
Numarul de porții: 1 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 1 oră
Gata în: 1 h, 20 m
Dificultate: Ușor
Ingrediente:

250g. flori de papadie(alese ,petala cu petala),
1 1/2 l. apa,
750g. zahar pentru fiecare litru de apa,
sucul de la o lamaie,
2 portocale;
Preparare:

Etapa 1: 1.Se spala portocalele si se taie in bucatele fara a fi decojite.

Etapa 2: Se spala florile de papadie si se pun intr-un prosop de bucatarie si se usuca prin presare.

Etapa 3: Se pune apa(1 litru si jumatate) cu florile de papadie si cu portocalele la fiert pentru o ora.Se strecoara.Se cantareste sucul ramas dupa fierbere ,se adauga sucul de lamaie si zaharul corespunzator cantitatii de suc.Se amesteca bine si dupa ce zaharul s-a dizolvat, se pune sa se raceasca.

Etapa 4: Rece, dulceata se pune in borcane.



Imprimer cette page
De Zoltana






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Pare a fi foarte delicios, o sa incerc si eu, mai ales ca e si sanatos.....

| i cooked this recipe
1 / 5

Astazi am cules papadie.Abia astept sa fac dulceata.MULTUMESC

5 / 5

Ce ai vrea sa inteleg



Rețete inrudite


Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatii“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tarta cu mozzarella si rosii cherry

Tarta cu mozzarella si rosii cherry
dezgustător
delicios