Petitchef
PETITCHEF

Pasca cu smantana

De poiy10
(4.53/5 - 123 voturi)
11 comentarii


Ingrediente:

Iti trebuie pentru blat:8 oua
- 8 linguri zahar
- 8 linguri faina
- sare
Iti trebuie pentru umplutura:
- 1 kg smantana
- 6 linguri zahar
- 3 plicuri zahar vanilat
- coaja de la o lamaie
- 3 linguri faina
- un praf de sare
- 6 albusuri

Preparare:

Etapa 1: Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile spuma.Freci galbenusurile cu zaharul si apoi le amesteci cu albusurile batute spuma.Adaugi un praf de sare si faina,treptat.

Etapa 2: Incorporezi bine faina si torni compozitia in 2 forme de tort sau intr-o tava mare de aragaz.Lasi sa se coaca pe jumatate,pui umplutura si coci mai departe,la foc potrivit.

Etapa 3: Pui smantana la scurs de seara,in tifon,intr-o oala cu malai .Cand este scursa,amesteci smantana cu zaharul,cu zaharul vanilat,coaja de lamaie,faina,sare si apoi albusurile batute spuma.

Etapa 4: Acest amestec il pui pe blatul copt pe jumatate.Forma trebuie sa fie umpluta pe jumatate,deoarece la copt compozitie creste mult.Lasi compozitie pana a doaua zi in tava pentru a se intari.

Etapa 5: Cantitatile sunt pentru 2 pasti facute in forma de tort sau pentru o singura pasca facuta in tava de aragaz.Blatul il poti face din aluat de cozonac sau de pandispan(ca in cazul de fata)


Printează paginaAdaugă la favorite
De poiy10poiy10

Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Invata Acum Gratis Sa Faci Bani Pe Net!
Ai nevoie de bani? Nu astepta sa vina ei la tine! Vezi GRATIS
un video de 10 minute cum sa faci bani. www.thepiratetrader.ro/aff051.html

Postat 08/04/2015, 14:36
5 / 5

Foarte buna si usor de facut

Postat 01/04/2015, 06:08
5 / 5

Perfecta.....

Postat 16/04/2014, 16:57
5 / 5

Excelent!!!!

Postat 04/05/2013, 12:31
5 / 5

Este foarte superba bravoo

Postat 03/05/2013, 21:58
5 / 5

Super buna!

Postat 01/05/2013, 20:04
click aici pentru a vedea toate comentariile (11)

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaCel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic:
Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

(c) Madeinwork | Mențiuni legale