Daca si dvs. sunteti un impatimit consumator de maioneza, inseamna ca stiti care este secretul unei retete reusite. Pentru ceilalti, dezvaluim pas cu pas instructiunile unei maioneze perfecte.
Ingrediente: 500 g faina 250 g margarina 2 oua + 3 albusuri coaja rasa de la o jumatate lamaie 100 g zahar pudra 4 linguri nuca cocos 1 praf copt 1 lingurita...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: 500 g faina 100 - 130 ml bors 200 ml ulei 50 g nuci 100 g dulceata sau magiun 1 lingurita drojdie uscata 1 lingurita zahar esenta de lamaie un...
Ingrediente: 250g. flori de papadie(alese ,petala cu petala), 1 1/2 l. apa, 750g. zahar pentru fiecare litru de apa, sucul de la o lamaie, 2 portocale;
Ingrediente: 1 kg prune 1 kg zahar 150 ml apa zeama de lamaie 1 zahat vanilat 1 kg prune 1kg zahar 200 ml apa 2 linguri zeama de lamaie 1 zahar vanilat apa de var
Ingrediente: 250 g faina 150 g unt 100 g zahar pudra 3 galbenusuri coaja de lamaie 1 varf de cutit sare fina 50g nuci macinate 3 linguri rom dulceata de cirese...