Petitchef

Friptura de gluten cu sos de rosii

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

gluten:

supa:

sos:

Preparare

  • Ingredientele pt gluten se amesteca si se framanta bine, vreo 10 minute. Aluatul rezultat trebuie sa fie elastic. Se pune intr-un bol si se acopera cu folie. Se lasa la dospit 1 ora.
  • Dupa o ora aluatul creste un picut, se dezvolta glutenul si devine mai maleabil. Il punem intr-o sita si dam drumul la un jet de apa calduta spre rece si framantam bine aluatul sub apa 15 minute.
  • Aluatul e gata cand apa care iese din el este limpede si f curata! In primele minute aluatul se sfarma, o sa vi se para ca nu are cum sa se formeze o bila compacta dar dupa cam 10 minute devine foarte elastic si compact! Vezi aici, pas cu pas.

L Lifestyle blog

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Panini cu ton, sos de rosii si capere
Panini cu ton, sos de rosii si capere
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
3 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează