Petitchef

Friptura de porc rece

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Sarati carnea, piperati-o si prajiti-o in 2 linguri de ulei 18 minute. Tocati ceapa si usturoiul si caliti-le.
  • Adaugati spanacul, vinul, smantana si lasati sa fiarba. Adaugati patrunjelul si pasati. Incorporati smantana dulce.
  • Condimentati cu sare, piper, nucsoara. Serviti friptura cu sos. Friptura de porc rece

Rețete inrudite

YouTube

Supa rece de ridichi



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa rece de castravete
Supa rece de castravete
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa rece de ridichi
Supa rece de ridichi
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Cum gatim corect o friptura – testul degetului Cum gatim corect o friptura – testul degetului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează