Petitchef

Gaina afumata cu cartofi noi

Felul principal
6 porții
40 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Jumatate de gaina afumata:

Preparare

  • Vasul Roman se tine scufundat in apa cel putin 20 de minute. Cartofii, care in prealabil se spala bine dar nu se curata de coaja, se aseaza in Vasul Roman.
  • Gaina afumata se aseaza deasupra, se adauga 300 de ml de apa si se introduce Vasul la cuptor 1,5 ore.
  • In timpul in care Vasul Roman este la cuptor verdeata se taie marunt. Se scoate Vasul de la cuptor. Gaina se aseaza separat pe o farfurie pentru a se putea adauga verdeata.
  • Se aseaza gaina deasupra cartofilor si se introduce Vasul la cuptor inca 30 de minute. Dupa un total de 2 ore.
  • Recomandarea bucatarului. Acest fel de mancare se poate servi cu o salata de vara si sos de rosii cu usturoi.


Poze

Gaina afumata cu cartofi noi
Gaina afumata cu cartofi noi - poza 2
Gaina afumata cu cartofi noi - poza 3
Gaina afumata cu cartofi noi - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează