Petitchef

Musaca moldoveneasca

Felul principal
8 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Curatat cartofii, taiat cubulete si pus la fiert. adaugat si sare in apa.Intre timp, ocupat de carne taiat ceapa si am pus-o la calit.
  • Adaugat carnea, sarea, piperul, boiaua de ardei dulce si lasat carnea la prajit, amestecand din cand in cand.Dupa ce au fiert cartofii, pasat ca pentru pireu, adaugat untul si smantana.
  • Intr-un vas de yena, pus un strat de cartofi, un strat de carne si incheiat cu cel de cartofi. Daca faceti o cantitate mai mare, puteti avea mai multe straturi de carne si cartofi. Trebuie insa ca ultimul strat sa fie de cartofi.
  • Peste ultimul strat de cartofi se pune branza rasa si se da la cuptor pentru 15-20 de minute.Poza de final. gresit pentru ca facut un pireu cam moale, nu a iesit chiar atat de aspectoasa, dar a fost gustoasa.

Rețete inrudite

YouTube

Musaca à la grecque



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
20 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tian cu raclette
Tian cu raclette
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sandwich cu vafe din cartofi si raclette
Sandwich cu vafe din cartofi si raclette
2 porții
18 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Gratin irezistibil cu cartofi si somon fumé!
Gratin irezistibil cu cartofi si somon fumé!
4 porții
55 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Chiftelute ikea cu sos
Chiftelute ikea cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează