Petitchef

PASTE CU SPANAC

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pastele se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Usturoiul curatat si tocat se caleste timp de un minut in ulei de masline.
  • Imediat se adauga frunzele de spanac si amestecam incontinuu timp de 3-4 minute.
  • Adaugam pastele scurse de apa si 2-3 linguri de ulei de masline. Condimentam cu sare, piper si ardei uscat maruntit dupa gust.
  • Servim pastele presarate cu parmezan.


Poze

PASTE CU SPANAC
PASTE CU SPANAC - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

23/03/2014

Like

(0) (0) Abuz
26/02/2014

O sa le incerc si eu

(0) (0) Abuz
09/02/2014

Bun,si rapid

(0) (0) Abuz
28/04/2013

Buinnnnnnnnnnnnnnnnnn

(0) (0) Abuz
03/04/2013

:)

(0) (0) Abuz
16/02/2013

Asta imi place

(0) (0) Abuz
05/01/2012

Superrrrrrrrrr

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac
Paste cu dovleac
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Vopsirea oualor de Paste Vopsirea oualor de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează