Petitchef

PRAZ chinezesc

Felul principal
3 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Taie carnea fasii subtiri Indeparteaza frunzele verzi de la praz si spala-l. Taie-l rondele subtiri. Incalzeste uleiul si prajeste in el ghimbirul cam 30 secunde .
  • Pune carnea si las-o 2-3 minute pe fiecare parte. Carnea de porc se lasa mai mult.Adauga prazul, amesteca si lasa-l 2 minute.Pune vinul, supa, sosul de soia si chilli.
  • Amesteca si lasa la foc mediu pana ce carnea e facuta si sosul format.Daca sosul e facut, dar carnea nu e gata inca , mai pune putina apa si lasa pana cand e patrunsa bine.Serveste carnea cu orez si sosul de praz.

C Cooking with my soul

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Muffins cu praz
Muffins cu praz
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
20 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Fondue de praz
Fondue de praz
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paella super rapida la multicooker cookeo
Paella super rapida la multicooker cookeo
4 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
2 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Adio si un praz verde! Adio si un praz verde! Retete cu... Praz Retete cu... Praz

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează