Petitchef

Sos bolognese

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa:
    Si morcovul le-am curatat si le-am dat prin razatoare, iar usturoiul l-am tocat marunt. Toate ingredientele le-am pus intr-o tigaie cu ulei la calit.
  • Dupa ce ceapa a devenit usor transparenta am adaugat carnea si am pus capacul lasand sa fiarba incet cam 10-15 minute.
  • A amestecat bine si a pus cutia de rosii in bulion, sarea, piperul si aromele, apoi a lasat sa fiarba inca 30 de minute inabusit.
  • Acest sos se foloseste la spaghetti bolognese si la lasagna.


Poze

Sos bolognese
Sos bolognese - poza 2
Sos bolognese - poza 3
Sos bolognese - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

cnstantin, 19/11/2016

Bon

(0) (0) Abuz
11/04/2013

Nice

(0) (0) Abuz
28/12/2012

Suuperr

(0) (0) Abuz
06/07/2012

Cel mai bun sos..

(0) (0) Abuz
08/11/2011

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează