Petitchef

Tocana olteneasca

Felul principal
4 porții
40 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea, carnaciorii si prazul se taie bucati si se pun la prajit in ulei. Ardeii si rosiile se toaca marunt . Se adauga la amestecul de carne si se lasa 10 minute. Cartofii se curata, se taie cuburi si se adauga la tocana.
  • Se adauga o cana cu apa , se lasa sa fiarba o jumatate de ora apoi se adauga vinul, se condimenteaza si se mai lasa o jumatate de ora sau mai mult pana cand carnea este bine patrunsa. La final se adauaga verdeata tocata marunt.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de cartofi, ton si rosii
Salata de cartofi, ton si rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează