Cu pasi repezi se apropie sarbatorile de iarna, Craciunul, Anul Nou si sarbatorile ce-i urmeaza, un prilej in plus pentru fiecare gospodina sa se gandeasca la masa festiva, ce bunatati sa mai nascoceasca, salate sa inventeze, fripturi sa impaneze dar in acelasi timp...
Ingrediente: 4 felii sunca afumata 1 kg carne de porc felii 1 lingurita de sare 1 / 4 lingurita de piper 2 mere felii 6 frunze de salvie 2 linguri de zahar brun...
Friptura de miel este unul dintre cele mai populare simboluri de Paste si se regaseste pe masa majoritatii crestinilor, desi nu toti suntem innebuniti dupa aceasta carne.
Ingrediente: Carne impanata de porc 1 capatana de usturoi Boia dulce Curry Paprika Foi de dafin Piper Vegeta Cartofi Unt 1 cana de vin rosu Supa de carne sau apa
Ingrediente: aprox. 1 kg carne de vita sau de porc , 500 g sos de rosii pentru friptura, o cutie de ciuperci sau piure de cartofi, patrunjel verde pentru...
Ingrediente: aprox 800 g pulpa de porc aprox 800 g cartofi rosii o ceapa ulei amestec de condimente ( plicul contine : sare iodata 32%, maghiran, ceapa,...
Ingrediente: Pentru friptura 800 - 1000 g de carne porc sare, condimente pentru carne la gratar Pentru sos: 1 legatura mare de patrunjel 3 - 4 catei de usturoi,...
Ingrediente: 4 bucati carne de porc 1 lingurita mustar 1 lingura ketchup 50 g unt o ceapa potrivit de mare 3 catei de usturoi 1 lingurita zahar sare, piper 3...
Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc 300 ml vin rosu sec 300 ml vin alb sec 4 linguri boabe de cafea 6-7 catei de usturoi 2 linguri zahar brun coaja de la o...
Ingrediente: 750 g cotlet de porc 6 ardei Kapia rosii, galbeni 2 oua 1-2 morcovi 50 ml ulei 2 linguri ulei de masline 20 g costita fiarta si afumata (sau...
Ingrediente: o varza frumoasa (cam de 1.2 kg) 350 g piept de porc fiert si afumat (merge si costita sau kaizer) 100 ml ulei 2 linguri bulion 2 linguri secretul...