Ingrediente: Pentru ingrediente avem nevoie de: aripioare de pui, 3-4 catei de usturoi, 150 ml vin alb, 3-4 lg ulei, sare, piper, boia de ardei dulce Pentru...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: INGREDIENTE pt chiftele: -300-400 gr carne tocata de porc -100 gr paine inmoiata in apa -3-4 catzei usturoi pisat -1 ceapa mica tocata marunt -1...
Ingrediente: 300 g cartofi curatati si taiati cubulete 3 foi de dafin 25 g unt 10 ml lapte cald sare Pentru sos: 20 ml lapte 1 ceapa rosie mica, curatata si...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 300-400 g carne tocata de porc 100 g paine inmoiata in apa 3-4 catzei usturoi pisat 1 ceapa mica tocata marunt 1 ardei rosu tocat marunt 1 chili...
Ingrediente: Pentru chiftele: * 500 gr carne de porc, 200 gr carne de manzat, 4 catei de usturoi, o legatura de marar, sare, piper, 3 felii de paine, 1 ou, ulei...
Ingrediente: 700 g cartofi 2 galbenusuri de o 20 g faina nucsoara Umplutura: 200 g. carnati de casa 150 g ciuperci 1/2 ardei rosu 1 catel de usturoi sare piper...