Petitchef
Nu sunteți inregistrat? | Login with:
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Sirop de papadie

De Bucataria Alynusei
(4.73/5 - 270 voturi)

35 comentarii

Ingrediente:
-200 flori de papadie,
-1litru apa,
-1kg zahar,
-1/2 lamaie.

Mod de preparare:
Apa se pune la fiert...cand incepe a fierbe adaugam florile de papadie spalate...
-fierbem cateva secunde(nu mai mult)si lasam vasul  cu infuzie acoperit pana a doua zi...
-a doua zi strecuram ceaiul prin tifon si il punem la fiert cu zahar(la un1litru ceai, 1kg zahar)
-fierbem la foc foarte mic(mai mult prin evaporare)pana rezulta un sirop (ca mierea de albine)
-la sfarsit adaugam jumatatea de lamaie,mai fierbem cateva minute,apoi turnam siropul in borcane,capsam si invelim borcanele in paturi pana a doua zi.










Printează pagina
De Bucataria Alynusei (Vizitează situl)




Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Siropul meu a iesit mai verzui,oare de ce?

Postat 08/05/2015, 16:10
5 / 5

Excelenta

Postat 27/04/2015, 21:22
5 / 5

Foarte sanatoasa pt ficat si nu numai

Postat 01/05/2014, 18:06
5 / 5

OK

Postat 30/04/2014, 12:49
5 / 5

Excelent

Postat 27/04/2014, 14:37
5 / 5

Minunat

Postat 25/04/2014, 14:27
...click aici pentru a vedea toate comentariile (35)

Video sugerat

  • Wrap cu puiWrap cu pui
  • BurgerBurger
  • Placinta englezeasca cu merePlacinta englezeasca cu mere
  • Madeleines cu ciocolataMadeleines cu ciocolata

Rețete inrudite


REȚETE


Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Salata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!Rucola sau salata de papadie?Rucola sau salata de papadie?



Convertor uinitați de măsură


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Delicios sau Dezgustător