Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

SOMON CU PESTO ROSU

De La Chef-A
(4.20/5 - 15 voturi)

3 comentarii


INGREDIENTE:
- 4 bucati file de somon
- 1/2 ceasca sos de pesto rosu (sundried tomatoes pesto)
- cateva frunze proaspete de busuioc
- 1/2 pahar vin alb sec
- ulei de masline
- condimente pentru peste
- sare, piper

CUM SE FACE:

Se condimenteaza fileurile de somon si se aseaza o bucata de peste inr-o bucata de folie de aluminiu. Se unge somonul cu sosul de pesto rosu si se presara busuioc verde tocat marunt.


Se acopera cu o alta bucata de somon condimentat in prealabil si se stropeste cu putin ulei de masline si 1/4 pahar vin alb sec.

Se invelesc cele doua bucati in folie, se procedeaza la fel cu pestele ramas si se aseaza pachetele intr-o tava.

Se pun circa 20-30 minute la cuptor la 375 grade F. Se scot apoi pe o farfurie si se servesc cu garnitura de legume. De asemenea se pot adauga si legume sau felii de lamaie in folie impreuna cu pestele la cuptor. Se face foarte usor, rapid si este foarte sanatos si gustos.





Raportează o greșeală în text rețetei

Printează pagina
De La Chef-A (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Foarte bun

| i cooked this recipe
5 / 5

Foarte gustoasa si sanatoasa...superbaaaaaa

1 / 5

Folia de aluminiu -este buna pentru a gati in ea?e sanatos? ai?


REȚETE


Rețete inrudite


Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateOrezul, un aliment gustos și sănătosOrezul, un aliment gustos și sănătosVinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Dame blanche

Dame blanche
dezgustător
delicios