Petitchef

Zacusca...fara ceapa

Altele
6 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se coc in cuptor vinetele si gogosarii. Vinetele se curata si se lasa la scurs.
    Gogosarii se curata de coaja si in zeama obtinuta de la ei, strecurata de seminte, se adauga zaharul, sarea, otetul si uleiul.
  • In aceasta solutie se vor adauga gogosarii taiati fideluta si vinetele tocate.
    Gogosarii taiati fideluta schimba un pic "decorul" ,dar nu denatureaza gustul.
  • A inceput sa toc si gogosari nu prea mai am rabdare.
  • Se amesteca, se aseaza in borcane cu capac si se dau la cuptor 30 minute pentru sterilizare. Este preferata fiicei mele.


Întrebări:




Comentarii:

29/08/2011

Nu stiu ce reteta este aceasta, dar va ca nici toate ingredientele enumerate nu le adaugi

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ceapă roșie murată
Ceapă roșie murată
6 porții
24 h 5 m
Foarte ușor
Rețetă Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
8 porții
1 h 4 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Caponata siciliana - petitchef
Caponata siciliana - petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează