Petitchef

Fenicul la cuptor/Finocchi al forno

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Intii curatim, spalam si taiem in doua feniculii. Ii fierbem in apa cu sare timp de 10 minute. Scurgem apa si lasam la racit, dupa care taiem feliute de cca un cm. Intr-o tava topit untul si intr-un singur strat, punem feliile de fenicul.
  • Presaram deasupra parmezanul ras si putin pesmet, bagam tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade si lasam timp de 20 de minute.
  • Vedeti ce frumos s-a colorat unde am presarat pesmetul.
  • A servit portiile calde alaturi de o feliuta de filetto di maiale si pot spune ca m-a indragostit de aceasta garnitura.

Rețete inrudite

YouTube

Anghinare la cuptor



Poze

Fenicul la cuptor/Finocchi al forno
Fenicul la cuptor/Finocchi al forno - poza 2
Fenicul la cuptor/Finocchi al forno - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarmale din kale (la cuptor)
Sarmale din kale (la cuptor)
20 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Chifteluțe de dovlecel la cuptor
Chifteluțe de dovlecel la cuptor
2 porții
40 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1 h 15 m
Ușor
3.1 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează