Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

Carne de vitel cu sos de smantana

(4.20/5 - 10 voturi)
1 comentariu


  • Carne de vitel cu sos de smantana
  • Carne de vitel cu sos de smantana, Poza 2
  • Carne de vitel cu sos de smantana, Poza 3
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 30 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

400 gr carne de vitel
200 gr smantana
4 catei de usturoi
o cutie de ciuperci
patrunjel tocat

Preparare:

Mai mult decat simplu. Am primit o bucata de carne de vitel, numai bun sa fie gata in cinci minute. O parte l-am facut la gratar, iar cealalta dupa cum se vede. Am taiat carnea de vitel (cam 400 de grame) in feliute de circa 1 cm grosime si le-am stropit cu putin ulei de masline dupa care le-am prajit cam 5 minute. Am adaugat si o conserva de ciuperci din conserva.
Am mai lasat pe foc vreo 5 minute, pana s-au inabusit si ciupercile dupa care am adaugat vreo 200 de grame de smantana, doi catei de usturoi tocati si atunci cand s-a legat sosul am aruncat niste patrunjel proaspat, asa ca sa prinda putina viata mancarica si sa dea un plus de aroma de verde. A fost bun. Pe bune. This is it!


Printează pagina Adaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Wow,ce-mi place.....

Postat 26/02/2013, 16:17

Întrebări:


Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: