Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Carne de vitel cu sos de smantana

(4.12/5 - 8 voturi)

1 comentariu

Carne de vitel cu sos de smantanaTipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de gătire: 20 minute
Gata în: 30 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

400 gr carne de vitel
200 gr smantana
4 catei de usturoi
o cutie de ciuperci
patrunjel tocat
Preparare:

Mai mult decat simplu. Am primit o bucata de carne de vitel, numai bun sa fie gata in cinci minute. O parte l-am facut la gratar, iar cealalta dupa cum se vede. Am taiat carnea de vitel (cam 400 de grame) in feliute de circa 1 cm grosime si le-am stropit cu putin ulei de masline dupa care le-am prajit cam 5 minute. Am adaugat si o conserva de ciuperci din conserva.
Am mai lasat pe foc vreo 5 minute, pana s-au inabusit si ciupercile dupa care am adaugat vreo 200 de grame de smantana, doi catei de usturoi tocati si atunci cand s-a legat sosul am aruncat niste patrunjel proaspat, asa ca sa prinda putina viata mancarica si sa dea un plus de aroma de verde. A fost bun. Pe bune. This is it!



Imprimer cette page
de Madamelechef (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentariisdfsd:

5 / 5

Wow,ce-mi place.....


Rețete inrudite


Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua...O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Orezul, un aliment gustos și sănătosOrezul, un aliment gustos și sănătos


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Gogosi in 15 minute

Gogosi in 15 minute
dezgustător
delicios