Petitchef

Pastrav umplut cu verdeturi

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Curatam pastravii, se spala si se condimenteaza cu sare si piper atat la interior cat si la exterior. Spalam verdeata si se toaca marunt.
  • Amestecam verdeata cu zeama de la lamaie, vinul, pesmetul si condimentam cu sare si piper. Umplem pastravii cu compozitia de verdeata si se coase ca sa nu iasa umplutura.
  • Se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele fete. Servim cu garnitura de legume sau cartofi natur.
  • Ornam cu felii de lamaie, patrunjel, marar si ceapa verde.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu quinoa si rodie
Dovleac umplut cu quinoa si rodie
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sandwich cu creveti
Sandwich cu creveti
4 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează