Retete cu pastrav
oxigenate. Se gaseste in raurile de munte dar se adapteaza in cele mai
bune conditii si in crescatorii si lacuri de munte. In ciuda faptului ca are
foarte multe oase, exista multe modalitati de a gati pastravul in
bucatarie. Prajit, umplut, la cuptor sau pe gratar sau pane, pastravul
poate constitui un preparat gustos si special. Carnea sa frageda merge
foarte bine cu soteurile de legume. Multi dintre dvs. l-ati gustat in forma
sa traditionala romaneasca, prajit cu mamaliguta si mujdei, dar este
gustos facut si la cuptor, pe gratar sau la abur. Saramura de pastrav
este usor de pregatit mai ales ca aveti nevoie de pastrav, apa, legume,
verdeata si condimente dupa gustul fiecaruia. Puteti sa-l mai pregatiti si
cu smantana, in bacon, in stil mediteran, cu portocale si sos
picant...mai mai ca va lasa gura apa!

Pastrav la cuptor simplu si rapid

Castraveți umpluți cu orez, somon afumat, avocado și mentă

Pastravi rasol cu sos maitre d'hotel

Pastravi cu gutuie si cartofi la cuptor

Pastrav cu legume la cuptor!

Pastrav la cuptor

Pastrav cu legume la cuptor

Pastrav de somon cu cartofi la cuptor

Pastrav la cuptor (reteta video)

Pastrav italian

Pastrav la cuptor cu rosii si oregano

Păstrăv cu arome mediteraneene

Pastrav la cuptor cu vin si ierburi aromate

Pastrav somonat la gratar

Pastrav la cuptor cu cartofi taranesti!

Pastrav in bacon

Pastrav afumat

Pastrav cu smantana

Pastrav prajit cu sos de struguri si lamaie

Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume

Pastrav cu capere la cuptor

Pastrav in crusta de malai

Păstrăv cu fenicul
