Petitchef

Sos Ragu

Felul principal
4 porții
2 ore
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se calesc legumele(tocate marunt) in ulei de masline, apoi se adauga usturoiul si baconul. Se incorporeaza carnea tocata, se stinge cu vin, se adauga putina apa si se fierbe 30 de minute.
  • Se adauga sosul de rosii (rosiile in sos tomat se proceseaza cu ajutorul mixerului sau cu blenderul) se condimenteaza si se fierbe la foc mic o ora. Acest sos se poate conserva.(se fierbe la cuptor 15 minute)


Poze

Sos Ragu
Sos Ragu - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

22/09/2013

Miam miam miam

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/08/2013

Cred ca e f bun

(0) (0) Abuz
06/09/2012

Scurt si la obiect...ce simplu pare dar e asa mult de stat in bucatarie:)
eu fac mai mult si il congelez in recipiente mici si scot cate unul cand am nevoie.

(0) (0) Abuz
17/06/2011

Fantastic!incercati si voi!multumim petit chef!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează