Petitchef

Vinete cu rosii si usturoi

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Vinetele se taie rondele ,se sareaza si se lasa putin la scurs dupa care se coc putin intr-0 tava pe ambele parti.
  • Intr-un bol se amesteca pasta de tomate cu usturoiul pisat,zaharul si 2-3 lg de ulei de masline,sare si pipER.
  • Tava se stropeste cu ulei,dupa care se asaza feliile de vanatape un singur starat ,pe fiecare se pune cate o lingurita din amestecul de pasta de tomate.
  • Se stropeste cu ulei ,sare si piper daca este cazul si se da la cuptor pentru 20 minute
    Se servesc decorate cu verdeata.

Rețete inrudite

YouTube

Vinete tempura



Poze

Vinete cu rosii si usturoi
Vinete cu rosii si usturoi - poza 2
Vinete cu rosii si usturoi - poza 3
Vinete cu rosii si usturoi - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Baba ganoush, delicioasa salată libaneză de vinete
Baba ganoush, delicioasa salată libaneză de vinete
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Si noi ce mai pregatim cu...vinete? Si noi ce mai pregatim cu...vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează