Petitchef

The Ultimate Kebab

The Ultimate Kebab
Mi-am propus sa-l fac de cand am vazut episodul din "Jamie at Home" in care Jamie pregateste miel. Odata ce am gasit si carne de miel tocata la Auchan - asta a fost! Kebab day was finally here :D



E super-usor de facut - am amestecat400g carne tocata de mielcu cate o lingurita de: boia de ardei iute, sumac,chimion+ cateva firicele de cimbru, am potrivit desaresipiper, si am adaugat si o mana defistic tocat marunt. Am format kebab-urile si le-am lasat 30 de minute la rece ;)

Apoi le-am perpelit pe gratar (cam 4 minute pe fiecare parte), si, in timpul asta, am pregatitun bol cu frunze de salata amestecate, tavalite printr-un pic de ulei de masline extravirgin, si un bol in care am pusfrunzulitele de la o legatura de patrunjelsi oceapa rosie taiata feliute subtiri + zeama de la 1/2 lamaiesi niste sare.

Pe o lipie incalzita am presarat frunze de salata, apoi niste ceapa+patrujnel, kebab-ul on top of that, si peste kebab 1-2 linguri de iaurt. Am mai presarat un pic de sumac peste, am rulat lipia, si am devorat-o cu muuuuuulta pofta.

Multa, multa pofta. (cantitatile astea hranesc 2 persoane flamande ;) )










Comentarii:

01/09/2013

BUN!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează