Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Branza topita

REȚETE


MENIUL ZILEI

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic


REȚETE

de (Vizitează situl)
(3.75/5 - 12 voturi)

2 comentarii

Ingrediente: 1 l lapte, 700 g branza de vaci, 200 g unt, 2 oua, 1 lingurita sare, ½ lingurita bicarbonat de sodiu.

Mod de preparare: Laptele fierbinte se amesteca cu branza de vaci si se trece printr-o sita. Se adauga untul topit, ouale, bicarbonatul si sarea. Se pune amestecul pe foc amestecand continuu si se tine pana devine lucios. Se lasa branza sa se raceasca si sa se intareasca.


Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5

Gustos!!!

4 / 5

Tres, tres bonnes !


Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Cupcakes cu ciocolata

Cupcakes cu ciocolata
dezgustător
delicios