Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

REȚETE





REȚETE

Branza topita

de (Vizitează situl)
(3.75/5 - 12 voturi)

2 comentarii

Ingrediente: 1 l lapte, 700 g branza de vaci, 200 g unt, 2 oua, 1 lingurita sare, ½ lingurita bicarbonat de sodiu.

Mod de preparare: Laptele fierbinte se amesteca cu branza de vaci si se trece printr-o sita. Se adauga untul topit, ouale, bicarbonatul si sarea. Se pune amestecul pe foc amestecand continuu si se tine pana devine lucios. Se lasa branza sa se raceasca si sa se intareasca.


Imprimer cette page
de Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentariisdfsd:

4 / 5

Gustos!!!

4 / 5

Tres, tres bonnes !


Rețete inrudite


Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu...Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le...Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Pui cu rosii si piersici (reteta video)

Pui cu rosii si piersici (reteta video)
dezgustător
delicios

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics