Ingrediente: foi: -200 g cartofi piure, 200 g zahar, 200 g margarina, 400 g faina, o lingurita bicarbonat sodiu stins cu zeama lamaie, un praf sare,coaja rasa...
Ingrediente: foi: -200 g cartofi piure, 200 g zahar, 200 g margarina, 400 g faina,o lingurita bicarbonat sodiu stins cu zeama lamaie, un praf sare,coaja rasa de...
Ingrediente: 2 sfecle rosii fierte, rase pe razatoarea mare 4 cartofi fierti dati pe razatoare 2 morcovi fierti, dati pe razatoare 5 cepe feliate maioneza de...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 2 cartofi fierti 235 g okara 70 g fulgi fini de ovaz 2 linguri ulei de masline virgin 3 graunti de usturoi (pisati) 1 lingura plina cu mustar 1...
Ingrediente: 4-6 cartofi noi spalati bine si taiati in doua, fierti 3 linguri de ulei de masline 2 catei de usturoi zdrobiti 500 g rosii cherry 1 lingura...
Ingrediente: 6 cartofi medii spalati bine de tot si taiati in cubulete sau pe lungime 4 morcovi spalati, curarati si taiati in cubulete 1 lingurita rozmarin 1...
Ingrediente: 3 cartofi 2 cepe verzi 2 conserve de ton in ulei (mici) 2 rosii mici un pumn de masline verzi umplut cu ansua sare piper putin suc de lamaie
Ingrediente: 250 g. biscuiti simpli 125 g. nuci 1 pahar de apa 5 linguri de zahar 3 linguri de cacao rom sau esenta de rom 2-3 linguri margarina (optional)...