Ingrediente: Pentru aluat: 200 g faina 100 g unt sau margarina 1 ou 2 g sare un varf de cutit de zahar Pentru umplutura: 125 g bacon 100 g smantana 1 ceapa 150...
Ingrediente: 2 cartofi mai maricei (sau depinde cate portii vrei sa iasa acolo am avut 6 portii) 2 ardei gras rosu 2 ardei gras verde 1/2kg carne tocata 2 cepe...
De multe ori am intrat in restaurante doar pentru a testa desertul preferat, papanasii! I-am gustat in atatea feluri si moduri incat le-am pierdut sirul, asa ca astazi m-am decis sa va readuc in prim plan cateva retete. Eu va propun sa ii testati, gustati, apreciati,...
Ingrediente: 300 g paste un dovlecel un morcov 100 gr ciuperci ardei 1 ou fiert 2 linguri ulei masline busuioc oregano sare,piper Sos: 50 g cascaval ras 3...
Ingrediente: 4-5 dovlecei 1 ceapa 2 linguri ulei de masline o lingura de unt 150g branza gorgonzola zeama de legume sau apa smantana dulce sare, piper, oregano...
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: 350 g conopida, 300 g broccoli, 1 dovlecel mare sau 2 mai mici, 4 linguri unt, 2 linguri faina, 400 ml lapte, 200 frisca lichida, 100 g smantana,...
Ingrediente: 10-12 batoane de crab surimi 250 g paste 1 dovlecel mic 1-2 fire de ceapa verde cateva frunze de salata verde 2 lingurite de boia de ardei 1...
Ingrediente: Umplutura: un piept de pui 300 gr ciuperci o cutie Cirio de rosii taiate bucatele cu busuioc 2-3 linguri bulion 2 linguri ulei o ceapa mare sare,...
Ingrediente: 225 g calamar 600 g creveti 200 g scoici 300 g peste alb 3 linguri ulei masline 75 ml otet de vin alb 125 ml vin alb sec 4 catei usturoi taiati...
Ingrediente: 2 pastravi 3 linguri unt jumatate de ceapa 4-5 catei de usturoi 2 felii de lamaie faina da grau 1 lingura faina de porumb 500 g smantana 50 ml vin...
Ingrediente: 5 oua - 300 g Faina - 200 g Lapte - Apa minerala - Sare si piper - Oregano - 2 kg Spanac - 800 g Lapte - 50 g Faina 200 g Smantana 400 g Cascaval...