Petitchef

Pastrav cu sos la cuptor

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pastravul trecut prin faina de grau se rumeneste uniform in tigaia cu unt incins. Asezi pestele in vas de yena uns cu unt.
  • Asezi cate 2-3 fasii de ceapa si felii de usturoi in interiorul pestelui. Ornezi pestele cu ceapa, usturoi si lamaie.
  • Incingi o ligura de unt, adaugi smantana, condimentezi, adaugi o lingura de faina de grau si una de faina de porumb in ploaie,vinul, conjacul si condimentele.
  • Lasi sa clocoteasca 2-3 minute,asterni sosul peste pestele din vas.Acoperi cu o folie de aluminiu si dai la cuptorul incins pentru 15 minute.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1 h 15 m
Ușor
3.1 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-petitchef
Pui la cuptor-petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează