Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

MENIU PENTRU PARASTAS

De Cu Mimi in bucatarie
(4.52/5 - 31 voturi)


Sambata s-au implinit 40 de zile de cand tatal meu ne-a parasit!Asa ca am pregatit tot ce este crestinesc pentru pomenire.Am incercat sa pastrez ,oarecum,traditiile zonei in care s-a nascut tatal meu,in ceea ce priveste meniul servit.
La primul fel s-a servit ciorba de pasare cu taitei de casa.


Apoi a urmat pestele servit prajit in ulei si pe gratar,facut saramura sau cu mujdei de usturoi,fiecare cum l-a dorit





Al treilea fel a fost pilaf de orez cu legume servit alaturi de friptura de pui



La sfarsit s-a servit coliva alaturi de prajiturele si fructe.





Am pregatit si colac si prescuri,din colac preotul taind particica din care am gustat noi,familia.Prescurile si restul de colac s-au taiat feliute si s-au dat tuturor alaturi de coliva.


Imprimer cette page
De Cu Mimi in bucatarie (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:


Rețete inrudite


Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiPeștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătate


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Bomboane fondante de cafea

Bomboane fondante de cafea
dezgustător
delicios