Petitchef

Cum fragezesc carnea de vita sau de oaie,cum fragezesc pastrama de oaie gata afumata.

Danstefanita

Întrebare: Cum fragezesc carnea de vita sau de oaie,cum fragezesc pastrama de oaie gata afumata.

Pastrama este uscata si afumata

De danstefanita, Adăugat 15/09/2015, 04:17

2 răspuns(uri)

C

Puneti carnea cu min 24 ore inainte de preparare intr-un bait preparat dupa gust: vin negru, usturoi, ceapa, cimbru, foi dafin....si ce va mai place din ierburi si condimente. Intoarceti carnea la cateva ore pentru a fi patrunsa bine. Puteti adauga si zeama de lamaie.
Cert este ca structura fibriasa a carnii se inmoaie si produsul devine fraged, plus aromele care patrund in carne.
Pofta mare,
Cornelius

De Cornelius , at 10/03/2017, 08:55:33

floric1978

Un bait bun si/sau batere cu un ciocan de carne sau dispozitiv din ala care inteapa carnea.

De floric1978 , at 09/06/2016, 10:11:49


Ultimele întrebări

A

Clatite cu cartof si cascaval

De ariadnamitescu , Adăugat 20/10/2022 , 0 răspuns(uri)

marcel_p2021

Ce d..este Carpacio?

De marcel_p2021 , Adăugat 15/10/2022 , 1 răspuns(uri)

A

De ce nu verificati inainte de a posta ceva?

De ariadnamitescu , Adăugat 30/09/2022 , 0 răspuns(uri)

F

Cum pot încărca poze la rețetă?

De Fori , Adăugat 16/03/2022 , 1 răspuns(uri)

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează