Cum fragezesc carnea de vita sau de oaie,cum fragezesc pastrama de oaie gata afumata.

Danstefanita

Întrebare: Cum fragezesc carnea de vita sau de oaie,cum fragezesc pastrama de oaie gata afumata.

Pastrama este uscata si afumata

De danstefanita, Adăugat 15/09/2015, 04:17

2 răspuns(uri)

Puneti carnea cu min 24 ore inainte de preparare intr-un bait preparat dupa gust: vin negru, usturoi, ceapa, cimbru, foi dafin....si ce va mai place din ierburi si condimente. Intoarceti carnea la cateva ore pentru a fi patrunsa bine. Puteti adauga si zeama de lamaie.
Cert este ca structura fibriasa a carnii se inmoaie si produsul devine fraged, plus aromele care patrund in carne.
Pofta mare,
Cornelius

De Cornelius , 10/03/2017, 08:55:33

floric1978

Un bait bun si/sau batere cu un ciocan de carne sau dispozitiv din ala care inteapa carnea.

De floric1978 , 09/06/2016, 10:11:49


Ultimele întrebări

O_lesea

Salate din bovina

De O_lesea, Adăugat 14/03/2017, 0 răspuns(uri)

Cum pot lasa comenturi la o reteta? Va multumesc

De Gemuica, Adăugat 11/03/2017, 1 răspuns(uri)

Puteti va rog sa postati si meniul de post

De doamne_a2016, Adăugat 19/11/2016, 0 răspuns(uri)


pofticiosul

Cum se pregateste ciocolata de casa

De pofticiosul, Adăugat 11/04/2015, 3 răspuns(uri)

De ce nu pot vizualiza reţetele salvate

De nicoleta1977, Adăugat 04/04/2015, 3 răspuns(uri)

dani_i2015

Cum se gateste o ingheta cu nuca si cu ciocolata

De dani_i2015, Adăugat 15/03/2015, 2 răspuns(uri)

floric1978

Cum se prepara un biftec ca la carte?

De floric1978, Adăugat 12/03/2015, 3 răspuns(uri)

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale