Cum fragezesc carnea de vita sau de oaie,cum fragezesc pastrama de oaie gata afumata.

Danstefanita

Întrebare: Cum fragezesc carnea de vita sau de oaie,cum fragezesc pastrama de oaie gata afumata.

Pastrama este uscata si afumata

De danstefanita, Adăugat 15/09/2015, 04:17:00

2 răspuns(uri)

Puneti carnea cu min 24 ore inainte de preparare intr-un bait preparat dupa gust: vin negru, usturoi, ceapa, cimbru, foi dafin....si ce va mai place din ierburi si condimente. Intoarceti carnea la cateva ore pentru a fi patrunsa bine. Puteti adauga si zeama de lamaie.
Cert este ca structura fibriasa a carnii se inmoaie si produsul devine fraged, plus aromele care patrund in carne.
Pofta mare,
Cornelius

De Cornelius - 10/03/2017, 08:55:33

floric1978

Un bait bun si/sau batere cu un ciocan de carne sau dispozitiv din ala care inteapa carnea.

De floric1978 - 09/06/2016, 10:11:49


Ultimele întrebări

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

(c) Madeinwork | Mențiuni legale