Petitchef

Agris

2 rețete

Arbust ce creste in tara noastra in zona subalpina si alpina, prin tufarisuri si paduri. Fructele comestibile se numesc agrise si au un gust dulce- acrisor. Pot fi de culoare verzuie, galbuie sau chiar rosiatica si omare valoare medicinala, fiind bogate in saruri minerale si vitamine. In bucatarie se folosesc agrisele la prepararea de dulceturi, prajituri de bezea si agrise, placinta de agrise cu mere sau puteti acri o ciorba din carne de porc cu agrise verzi.

Rețetă Dulceata de agrise rosii

Dulceata de agrise rosii

(17 voturi), (6) , (8)
Desert Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 400 g agrise - 300 g zahar
Rețetă Prajitura de post cu biscuiti si gem

Prajitura de post cu biscuiti si gem

(403 voturi), (50) , (99)
Desert Foarte ușor 1 oră 40 min
Ingrediente: 1 cana cu zahar 1 cana cu biscuiti pisati(eu am folosit de ovaz) 1/2 cana cu ulei 2 cani cu faina 1 cana cu apa 1 borcan cu gem(eu am folosit de...



Tag-uri
Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează