Ingrediente: 800 ml frisca Megle (sau Hulala) 200 g zahar pudra 2 fiole esenta vanilie 200 g praf pentru ciocolata alba fierbinte de la Festa (in pliculete ) 500 ...
Ingrediente: Pentru crusta din bezea : 4 albusuri 1 praf de sare 1 ceasca de zahar ½ Pentru umplutura : 350 g ciocolata maruntita 5 lingurite de pudra espreso 1 pr...
Destinate insiroparii produselor de cofetarie, inainte de a ajunge pe piata, esentele alimentare sunt testate in cele mai diverse aplicatii de cofetarie si patiserie. Esentele nu se clasifica in tipare strica, se diferentiaza prin calitate si profil aromatic,...
Ingrediente: aprox 200 g afine congelate 2 linguri zahar pudra 1 lingurita scortisoara putina coaja de lamaie rasa 1 lingura de apa 1 lingura de lichior de porto...
Ingrediente: Pentru crusta: 1 cana (250 ml) nuci 1 cana (250 ml) alune de padure 1/2 cana zahar brun un praf de scortisoara 8 linguri de unt topit nesarat Pentru ...
Ingrediente: Pentru clatite: 100 g faina 300 ml lapte 1 ou 1 lingura de zahar un varf de cutit de sare esenta de vanilie Pentru sos: 2 portocale (mandarine) 1/2 la...
Ingrediente: Pentru blat: 200g piscoturi 100g unt topit si racit(82%grasime) Pentru crema: 750g frisca batuta 250g zhar tos(daca frisca este indulcita fol...
Cafeaua este o băutură foarte apreciată pentru gust său inconfundabil și calitățile sale energizante. Antioxidanții conținuți o recomandă în dieta zilnică a unei persoane sănătoase. Aroma intensă a cafelei a reprezentat un prilej de inspirație pentru crearea de...
Ingrediente: blatul: 4 oua, 1 plic de zahar vanilat, 100 g zahar, esenta de rom, 75 g faina, 75 g amidon, o lingurita rasa de praf de copt.- crema: 10 g g...
Ingrediente: 250 g biscuiti simpli sau aromati 150 g unt topit 100 g zahar 500 g branza de vaci degresata sau crema de branza 200 g zahar pudra 250 ml frisca li...
Ingrediente: 2 oua 6 linguri zahar un varf cutit de sare 445 ml. lapte 220 g. lapte praf esenta de vanilie sau cacao 75 ml. apa plata 4, 5 banane miere sau lichi...