Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

saratele din foietaj

REȚETE


MENIUL ZILEI

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic


REȚETE

(4.39/5 - 28 voturi)

2 comentarii

Tipul rețetei: Desert
Numarul de porții: 5 porții
Timpul de preparare: 15 minute
Timpul de gătire: 15 minute
Gata în: 30 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

un pachet de foietaj, un ou, cascaval razuit si susan.
Preparare:

Pachetul contine 2 foi. Se ia o foaie si se intinde pe masa tapetata cu putina faine. Se intinde doar putin fata de forma initiala (se poate lasa si neintinsa). Se unge cu oul batut putin. Se presara cascavalul ras (bineinteles putem folosi susan, mac, etc.).

Cu un cutit incins la aragaz se taie foaia in 3 bucati de-a lungul. Se foloseste cutitul incins ca sa se faca taierea usor (eu am un cutit care numai pentru asta il folosesc). Apoi fiecare bucata se taie in bucati mici cam cat un deget de groase. Daca le taiati prea groase riscati se se rastoarne cand se coc.


Se aseaza in tava si se baga in cuptorul preincalzit. Nu pot sa scpun la cate grade le coace caci aragazul meu e cu trepte: mic, mediu si mare. Eu il tin intre mic si mediu sa se coaca incet si frumos. Depinde de aragazul fiecareia. Nu deschideti aragazul primele 10 minute ca sa nu afectati "procesul" coacerii. Apoi verificati ... sa nu se arda deoarece sunt sensibile ca sa zic asa.



Se fac repede. Au trecere la musafiri.



Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

3 / 5

Imi place

3 / 5

Usoara si rapida reteta


Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Mancare de castraveti murati cu pulpa de porc

Mancare de castraveti murati cu pulpa de porc
dezgustător
delicios