Petitchef

Scrumbie prajita

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
630 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

  • Pus pestele in apa cu sare pentru 20 minute ca sa isi traga el cata sare are nevoie.
  • Dupa aceea, uscat si tavalit prin faina, ou si faina de ulei si pus in ulei incins la prajit. Servit cu mamaliguta si ceapa verde.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (236g)
Calorii: 630Kcal
  • Carbo: 76.2g
  • Grăsimi: 23.9g
  • Grăsimi sat.: 4.4g
  • Proteine: 25.3g
  • Fibre: 3.5g
  • Zahăr: 6.9g
  • ProPoints: 17
  • SmartPoints: 19

Întrebări:




Comentarii:

25/03/2013

Arata superb si este foarte simplu de facut!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste paccheri cu anghinare și bacon
Paste paccheri cu anghinare și bacon
2 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Gradina de paste (humus si legume mici)
Gradina de paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas
Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează