Petitchef

Ravioli cu sunca si ciuperci

Ravioli cu sunca si ciuperci Ingrediente:
- 250g ravioli (eu am folosit ravioli cu brânz? - mi se pare c? merg mai bine pentru aceast? re?et?);- 200-300g ciuperci;
- 150g ?unc?;
- 200ml smântân?;
- 50g parmezan;
- un cubule? de unt;
- 1 lingur? busuioc (dac? nu v? place prea mult busuiocul pute?i pune mai pu?in);
- piper.

Se fierb ravioli conform instruc?iunilor de pe ambalaj (de obicei 12-13 minute) în ap? clocotit? cu sare. Când sunt gata se scurg ?i cât sunt înc? fierbin?i se adaug? cubule?ul de unt ?i se amestec?.
Ciupercile ?i ?unca se taie felii. Se pr?je?te ?unca în pu?in ulei, apoi se adaug? ciupercile ?i se las? s? se p?trund? bine.
Când s-au înmuiat ciupercile se adaug? busuiocul, piperul ?i smântâna ?i se mai las? s? fiarb? pu?in.
Se adaug? ravioli peste acest sos ?i se mai las? cel mult 1 minut.
Aceste paste se servesc calde cu parmezan pe deasupra.
POFT? BUN?!









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cum sa faci paste proaspete de casa?
Cum sa faci paste proaspete de casa?
2 porții
1 h 3 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tartă de paște cu ciocolată și caramel
Tartă de paște cu ciocolată și caramel
8 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează