Petitchef

Socata

Aperitiv
1 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1

Folosim:

5 flori de soc

500 grame  zahar

5 litri de apa, intr-un borcan

o lamaie taiata in felii

5 g drojdie proaspata

Preparare

  • Se pun florile de soc in borcanul cu apa si se adauga si restul ingredientelor. Se amesteca cu o lingura de lemn.
  • Se tine socata la soare cam 3 sau 4 zile, amestecand in fiecare zi.
  • Se serveste strecurand-o in pahare racite in frigider.

Întrebări:




Comentarii (16):

09/09/2015

F buna bv bv bv bv bv

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/05/2015

Foarte buna

(0) (0) Abuz
23/05/2015

Iac:(:(:(:(:((:

(0) (0) Abuz
24/06/2013

Very nice

(0) (0) Abuz
18/06/2013

Cea mai buna bautura racoritoare

(0) (0) Abuz
14/06/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
11/06/2013

Fff bun!

(0) (0) Abuz
09/06/2013

Nu am inteles de ce ii zice socata facuta in oala?

(0) (0) Abuz
05/06/2013

Superrrrrrrrrrrrrrrrrr

(0) (0) Abuz
03/06/2013

Da! acesta este reteta traditionala si cea mai buna!

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Humus cu morcov
Humus cu morcov
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2h10m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Socată cu lămâie, portocală și miere de albine
Socată cu lămâie, portocală și miere de albine
12 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Socata
Socata
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Socata
Socata
8 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: