Petitchef

BORS DE RATA CU TAITEI DE CASA



Mmmmm....,ce poate fi mai bun,decat un bors cu pasare de curte,mai ales daca-i rata...nu?!

Avem nevoie de:

-carne de ra??
-ceap?
-morcovi
-?elin?
-patrunjel radacina
-verdea??
-pasta de rosii
-taitei
-bors
Carnea de ra?? se por?ioneaz? ?i se pune la fiert în ap? cu sare. Se spumeaz? cât este necesar ?i apoi se adaug? zarzavatul t?iat si ceapa tocat?.Se adauga si pasta de rosii.Cand carnea este fiarta se adauga borsul si taiteii(fierti si scursi ),se potriveste de acru si sare.Se adauga verdeata tocata marunt.











Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bors din oase de porc cu taitei de casa
Bors din oase de porc cu taitei de casa
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Taitei de casa!
Taitei de casa!
2 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Bors de casa cu tarate si malai (reteta video)
Bors de casa cu tarate si malai (reteta video)
3 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa faci taitei de casa! Cum sa faci taitei de casa! Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei