Petitchef

BORS DE RATA CU TAITEI DE CASA

BORS DE RATA CU TAITEI DE CASA Mmmmm....,ce poate fi mai bun,decat un bors cu pasare de curte,mai ales daca-i rata...nu?!

Avem nevoie de:

-carne de ra??
-ceap?
-morcovi
-?elin?
-patrunjel radacina
-verdea??
-pasta de rosii
-taitei
-bors
Carnea de ra?? se por?ioneaz? ?i se pune la fiert în ap? cu sare. Se spumeaz? cât este necesar ?i apoi se adaug? zarzavatul t?iat si ceapa tocat?.Se adauga si pasta de rosii.Cand carnea este fiarta se adauga borsul si taiteii(fierti si scursi ),se potriveste de acru si sare.Se adauga verdeata tocata marunt.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Taitei de casa!
Taitei de casa!
2 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cum gătești un piept de rață în tigaie?
Cum gătești un piept de rață în tigaie?
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata in stil landes
Salata in stil landes
4 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Cum sa faci taitei de casa! Cum sa faci taitei de casa!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează