Petitchef

Portocala rosie

2 rețete

Portocalele rosii sunt cunoscute datorita gustului dulce, usor intepator, care seamana putin cu zmeura si bineinteles datorita culorii rosii (ca sangele) a pulpei fructului. Din pulpa portocalelor rosii, alaturi de mere, salata verde si rucola puteti face o delicioasa salata; pestele la gratar merge foarte bine alaturi de acest soi de portocale; puteti combina portocale rosii cu pomelo, obtinand o marmelada ideala pentru micul dejun. Datorita culorii, a gustului, dar si pentru ca sunt zemoase se folosesc cu succes in cocktailuri, freshuri, dar si combinate cu bauturi alcoolice. Din portocalele rosii se mai pot face tarte sau sorbeturi.

Rețetă Cocktail sangeros de Halloween (fara alcool)

Cocktail sangeros de Halloween (fara alcool)

Băutură Foarte ușor 5 min
Ingrediente: 40 ml suc de portocale rosii 70 ml suc de lamaie (tip 7up) sau limonada 1 lingurita piure de fructe rosii 1 lingurita de sirop de grenadine Catev...
Rețetă Tarta de gutui

Tarta de gutui

(7 voturi) , (23)
Desert Foarte ușor 30 min 10 min
Ingrediente: Pentru aluat: 150 g faina 60 g zahar 75 g unt moale un praf de sare 2 linguri de apa rece coaja rasa de la o jumatate de lamaie Pentru umplutura: 500...



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei