Acest unt condimentat de Crăciun este simplu de preparat și transformă orice fel de mâncare
Dacă există un detaliu care face toată diferența la cina de Crăciun, acesta este untul aromat.
Ușor de preparat, această rețetă franțuzească cunoscută sub numele de "unt maître d'hôtel" ia doar câteva ingrediente simple - unt, pătrunjel, lămâie, sare și piper - și reușește să transforme o simplă bucată de pâine prăjită sau carne la grătar în ceva special. Partea cea mai bună? Este gata în câteva minute și poate fi preparat în avans, căpătând și mai multă savoare cu timpul petrecut în frigider. O idee elegantă, practică și savuroasă pentru a vă înveseli masa festivă.
Ingrediente
- 125 g unt înmuiat (la temperatura camerei)
- 8 crenguțe de pătrunjel
- 1 linguriță suc de lămâie
- sare
- chilli
Vedeți rețeta noastră completă cu sfaturi
Pasul 1
Se încorporează untul înmuiat până se formează un fel de unguent. Se adaugă sarea, piperul, sucul de lămâie și crenguțele de pătrunjel tocate mărunt.
Pasul 2
Se amestecă bine.
Pasul 3
Se pune untul pe folia adezivă. Se rulează în formă de cilindru. Se dă la rece timp de cel puțin 1 oră.
Pasul 4
Untul dvs. este gata!
Mirella Mendonça
Comentarii