Inimioare - fursecuri fragede cu mere

Inimioare - fursecuri fragede cu mere

Fursecurile sunt foarte bune, fragede si delicate, mirosind imbietor a mere si a caise... cine gusta una nu se poate opri la atat! :Dasta e poza de prezentare:Ingrediente:150 gr. faina50 gr. amidon100 gr. zahar125 gr. unt3 galbenusuricoaja de portocala rasasare
am incalzit un pic untul la microunde, cat sa se inmoaie, apoi am pus intr-un bol toate ingredientele si am pus mixerul la treaba...
a rezultat ceva asa:
am facut o bila de coca moale...
am dat-o la frigider timp de 30 de min...
Umplutura:
2 mere potrivite date pe razatoare
scortisoara
2 linguri gem caise
eu am mai pus 1 lingura dulceata de zmeura

1 galbenus pt uns
am calit merele cu scortisoara...
am lasat sa se racoreasca, si am amestecat merele cu gemul de caise si dulceata de zmeura...
am scos aluatul de la frigider, am mai pus un pic de faina ca sa pot intinde o foaie nu foarte subtire...si am taiat forme de inimioare...
se inteapa cu furculita...
am pus umplutura...

se acopera cu alta inimioara de aluat...
se bate galbenusul cu putin zahar si putin lapte daca aveti si se ung fursecurile...
glazura:
zahar pudra
sucul de la jumatate de portocale
se amesteca zaharul pudra cu cateva picaturi de suc de portocale, sa rezulte o glazurica groasa... care sa curga greu de pe lingura

rezultatul:
sectiuni:

reteta apartine dorei m de pe http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21891/MARGHERITINE/

multumesc mult, Dora!


D Diamond loves Cuisine!

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.57/5, 21 voturi 4 comentarii

anonymous

Foart buna.....

abuz

anonymous

Buna ziua.am urmat aceasta reteta si a iesit foarte buna.multumiri.

abuz

anonymous

Excelent!!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Super idee

abuz