Petitchef

Kuglof de iarn?

Kuglof de iarn?
Ingrediente:
250 g unt la temperatura camerei
250 g zah?r
2 plicuri de zah?r vanilat
6 ou?
500 g f?in?
zah?r pudr? pentru ornate
un plic praf de copt
125 ml lapte
zeama de la o l?mâie
coaja ras? de la o l?mâie
100 g stafide
100 g caise confiate
100 g smochine confiate
50 g nuci / migdale m?run?ite (nu m?cinate)
ulei?i pemet pentru tapetat forma de kuglof


Preparare:
Untul se freac? bine cu zah?rul ?i zah?rul vanilat.
Se adaug? ou?le unul câte unul ?i se freac? bine, pân? se tope?te zah?rul.

Se încorporeaz? treptat f?ina, praful de copt, laptele ?i l?mâia, pân? se ob?ine un aluat omogen; dup? care se adaug? stafidele, caisele, smochinele t?iate marunt ?i nucile / migdalele marun?ie, nu m?cinate.

Forma de kuglof se unge cu ulei ?i se tapeteaz? din bel?ug cu pesmet.
Se înc?lze?te cuptorul la foc potrivit.

Se pune compozi?ia în forma de copt ?i se pune în cuptorul încins ?i se coace la foc potrivit pentru aproximativ 50 de minute.
Dup? ce se scoate din cuptor, se las? la r?cit, dup? care se scoate din form? ?i se pudreaz?.


Sfat:Acest cozonac nu doar c? este delicious dar poate servi ?i ca un foarte decorative cadou de s?rb?tori, dac? suntem invita?i la cineva.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează