Petitchef

Mocha Pavlova

Mocha Pavlova



Word of warning: frumusetea asta e asa buna ca provoaca dependenta... si niste reactii violente in caz ca incercati sa luati farfuria de la gura fericitului care se infrupta din ea (asa cum am patit eu cu Ioana). Dar zau ca e tare, tare buna, asa ca o inteleg pe Ioana :p

Nici nu-i greu de facut: am batut 4 albusuri spuma, am adaugat, pe rand 8 linguri de zahar, 1 lingura de cacaosiuna de otetsi am mai batut pana s-a dizolvat tot zaharul. Am turnat-o in tava de tort acopetita cu hartie pergament si am copt-o in cuptorul incins la150 gradetimp de 40 de minute.
(Daca vrei sa obtineti o bezea tare si uscata, lasati-o sa se raceasca in cuptor, cu usa inchisa. Mie imi place sa fie mai chewy bezeaua, asa ca am scos-o din cuptor si am lasat-o sa se raceasca la temperatura camerei.)In timpul asta am facut crema: am topit pe foc mic100g ciocolata amaruiecu 100ml smantana dulcesi 2 pliculete de cafea instant. Am lasat-o apoi sa se raceasca un pic si, separat am amestecat 200g crema de branzacu 2 linguri de smantana lichidasi 2 linguri de zahar.

Am picurat pe blatul de bezea jumatate din ciocolata topita, apoi am distriubuit relativ uniform crema de branza peste, si am turnat restul de ciocolata on top of that. Am facut niste desene psihedelice cu varfuf unui cutit peste, cat sa obtin un efect marmotat ;)
(imi place la nebunie cand am ocazia sa folosesc cuvantul "psihedelic" :)) Ultimul pas: un pic de nuca tocata presarata deasupra! Hello, gorgeous!



There you have it: perfecta, mustind in ciocolata, cu o aroma incredibila de cafea, crocanta si delicioasa... Ce s-ar alege de noi daca nu ar exista ciocolata? Hmm... am fi mai slabi probabil?! Dar ce folos?..

As God is my witness, I wil never go hungry for this again!








Comentarii:

11/08/2016

Care este diferenta dintre smintina dulce si smintina lichida?(eu locuiesc in irlanda si aici este numai cream)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!


Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează