Retete fursecuri si prajituri
11 rețete

Prajitura-fursec
Gustări Foarte ușor 10 min 30 min
Ingrediente: 200 gr unt moale 100 gr zahar brun 50 gr zahar 2 oua o lingurita extract de vanilie o lingurita de bicarbonat de sodiu 270 gr faina un praf de sare...

Fursecuri cu gem
Desert Foarte ușor 1 h 30 m 15 min
Ingrediente: 600 g faina 400 g unt 200 g zahar 2 galbenusuri un praf de copt un praf de sare zahar pudra gem de orice fel

Fursecuri cu gem
Altele Foarte ușor 1 oră 15 min
Ingrediente: 600gr faina 400gr unt 200gr zahar 2 galbenusuri un praf de copt un praf de sare zahar pudra (pt pudrat fursecurile) gem de orice fel

Fursecuri ciuperci
Altele Foarte ușor 35 min 406 kcal
Ingrediente: Pentru aluat: o margarina 2 oua 6 linguri de zahar 1/2 praf de copt faina cat cuprinde nuca macinata sau nuca de cocos Pentru glazura: 6 linguri...

Fursecuri cu jeleu si dulceata
Desert Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 600 g faina 200 g margarina Rama 200 g zahar pudra 3-4 plicuri zahar vanilat 3 oua 2 linguri smantana 1 borcan dulceata caise 1 praf de copt cocos...

Fursecuri cu caise si bezea
Altele Foarte ușor 15 min 10 min
Ingrediente: fursecurile: 300 g faina 200 g unt 3 galbenusuri 3 linguri zahar pudra 1 pachet zahar vanilat bezeaua: 200 g zahar pudra 3 albusuri 1 lingurita...

Fursecuri cu ciocolata si smochine
Altele Foarte ușor 10 min 15 min
Ingrediente: 3 oua, 200 g zahar 100 g nuca, 100 g smochine taiate marunt, coaja de la o lamaie, 100 g ciocolata menaj, 100 g stafide, 200 g faina, un pachet...

Fursecuri (de pasti)pentru copii
Aperitiv Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 1 ou intreg si 1 galbenus 250 g margarina 150 g zahar pudra 50 ml lapte 1 lingurita amoniac 1/2 lamaie 500 g faina 1 ciocolata alba bomboane colorate

Fursecuri ieftine la lingura
Altele Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: 8 cesti de faina 8 oua 4 cesti de ulei 4 cesti de zahar 125 g stafide 1 lingurita de sare

Sfaturi practice - Blat Pandispan
Ingrediente Oua: daca bateti ouale de mana, trebuie sa despartiti galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile si se adauga la sfarsit in compozitie, amestecand cu telul. Faina : se cerne mereu direct peste compozitie. Daca folositi faina integrala, pa

Bomboane de ciocolata
Am facut astazi aceste bomboane care au fost foarte bune. Am spus ca au fost pentru ca s-au terminat :) . Nu am sa pun cantitati pentru ca depinde de cantitatea care vrei sa o faci si de formele ce le ai . Am sa explic procesul de fabricare care este fo