Petitchef

Fursecuri cu gem

Altele
4 porții
1 oră
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Mixezi spuma untul(care trebuie sa fie la temperatura camerei) cu zaharul.
  • Adaugi faina,galbenusurile,praful de sare si praful de copt si omogenizezi bine pana obtii o coca,pe care o pui la rece 30 min.
  • Dupa 30 min de stat la rece scoti coca din frigider si formezi bilute de dimensiunea dorita,le asezi in tava si le faci cate o adancitura pe care o umpli cu gem.
  • Introduci tava in cuptorul preincalzit timp de 15 min la foc mediu.Cand fursecurile s`au racit le pudrezi cu zahar pudra.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Fursecuri cu gem, poza 1
Fursecuri cu gem, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri cu gem
Fursecuri cu gem
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Fursecuri cu gem
Fursecuri cu gem
6 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Fursecuri cu gem
Fursecuri cu gem
8 porții
4 ore
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Fursecuri 3 ingrediente
Fursecuri 3 ingrediente
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Fursecuri de Paste (cu oua de ciocolata)
Fursecuri de Paste (cu oua de ciocolata)
7 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
14 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.